rakstnieki.raksti.stāsti.notikumi

rakstnieki.raksti.stāsti.notikumi
bites.šūnas.medus.strops

pirmdiena, 2013. gada 4. marts

Šūna - Sandras Sabīnes Jaundalderes grāmata "Kampūrijas stāsti un pasakas" 2010.



Grāmata "Kampūrijas stāsti un pasakas"
izdota Apgādā Zvaigzne ABC, 2010. Ir konkursa "Zvaigznes grāmata. Latviešu oriģinālliteratūra bērniem un jauniešiem" laureāte 2008. ( 237 lpp.)
Grāmatas tekstu papildina vairāk kā 100 autores zīmētas ilustrācijas. Zīmējumi ne tikai atspoguļo Kampūrijas realitāti, bet paplašina to. Daļa ilustrāciju izstādītas 2011. gadā  Liepajā un 2012. Lielvārdē.

 „"Kampūrijas stāsti un pasakas" ir bērnu grāmata pieaugušajiem. Tā tapusi 10 gadu laikā, pateicoties manai meitai gleznotājai Ievai Jaundalderei.
Kampūrija ir fantāzijas radīta vieta ,un var tikt uzlūkota arī kā cilvēka iekšējās pasaules attēls, ar labo, slikto, noslēpumiem, lūzumiem un pārvērtībām. Kampūrijā pienāk brīdis, kad ikviens dodas meklējumos. Meklēt un saprast to, kas pazaudēts. Mīļie vecāki, atrodiet sevi, atrodiet viens otru, atrodiet laiku un atrodiet savus bērnus. Viņi ilgojas pēc jums. Lasiet šo grāmatu kopīgi. Esmu priecīga par brīžiem, kurus pavadīsiet rokrokā apceļojot Kampūriju, jo ...Kampūrijas Tuksnesis ir pilns neatminētu noslēpumu. Daži no tiem - jauki, citi bīstami vai pat baisi. Katrs, kurš uzdrošinās tajā doties, atrod daudz vairāk kā meklē. Un vēl ... viņš atrod ... pats sevi.”                                   
                                                           Mīlestību un Gaismu vēlot, jūsu Sandra Sabīne 

  

Ogres TV 26.02.2013.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru